Després d'un incendi que destruí les instal·lacions, els seus antics propietaris reformaren la bodega per a construir una empresa del segle XXI. Avui dia, pertany a la família Clavijo.
Hi ha informació sobre com arribar a la bodega Marqués de Arviza tant a Internet com a través de la pròpia pàgina de la bodega. Com en tots els casos, els accessos a la bodega són complicats degut a que la seva ubicació rural és el més habitual. No obstant això, sempre es pot contactar prèviament amb els responsables de la bodega per a que puguin indicar de la millor forma possible com es pot arribar. S'ha de vigilar els dies de pluja pel fet de complicar-se la visibilitat a la carretera. La oferta d'enoturisme de la bodega Marqués de Arviza ens ofereix unes experiències enològiques interessants.
Hem repartit les 38 hectàrees en tres tipus de raïm: 25 hectàrees de raïm Ull de llebre; 10 hectàrees a Graciano i 3 hectàrees a Garnatxa negra. Les vinyes més antigues es destinen a la elaboració dels nostres millors caldos.
En l'enoturisme o turisme del vi, aquesta bodega elabora una experiència enològica molt recomenada. La visita es desenvolupa a les seves noves instal·lacions on coneixerem el primer tractament que rep el raïm un cop arriba del camp. A continuació, coneixerem la sala de bótes i d'embotellament a les coves subterrànies per finalitzar a la sala de catas. A més a més, es pot comprar vi a peu de la bodega com una altra activitat d'escapada enològica. Organitzen menjars per a grups.
No hay comentarios:
Publicar un comentario